Ga naar hoofdinhoud

Madeleine Winter-Schulze breekt been

Update
Madeleine Winter-Schulze Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De goede fee van de Duitse paardensport, Madeleine Winter-Schulze, heeft op de Wereldruiterspelen in Tryon haar been gebroken en is aansluitend geopereerd. De breuk is niet gecompliceerd maar vanwege haar leeftijd moet de 77-jarige Berlijnse een weekje in het ziekenhuis blijven.

Madeleine Winter-Schulze miste door haar ongeval de tweede gouden medaille die Isabell Werth met haar merrie binnen 24 uur won. “We moeten een beetje opschieten”, grapte Isabell Werth tijdens de persconferentie, “want ik heb beloofd dat ik gelijk met een fles champagne naar haar toe kom.”

Val in de stallen

De breuk werd veroorzaakt door een val in de stallen op het International Equestrian Center in  Tryon.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook