Nachtclub op slot na ‘mishandeld’ paard op dansvloer

Foto: Still Youtube.com

Een schaars geklede amazone verzorgde met een paard onlangs een optreden in een nachtclub in Miami. Het massaal gedeelde filmpje dat daarvan online verscheen veroorzaakte veel ophef onder paardenliefhebbers, die spreken van mishandeling. Na het omstreden ritje op de dansvloer heeft de politie de vergunning van de nachtclub ingetrokken.

Op de videobeelden die door toeschouwers werden gemaakt, is te zien dat het paard de club binnenkomt en even later lijkt te struikelen. Daarbij kwam de amazone ten val.

Mishandeling

Onderzoek moet nu uitwijzen of de club schuldig is aan dierenmishandeling en of het publiek in gevaar is geweest. Volgens de berichtgeving is het paard na het voorval onderzocht en hij lijkt het goed te maken.

Reactie burgemeester

“We hebben het gehoord en de uiterst verontrustende video gezien”, aldus de burgemeester van Miami. “Het was gevaarlijk voor het paard én gevaarlijk voor het publiek. Echt niet humaan en schandalig.”

Bron: Facebook

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.