Ga naar hoofdinhoud

Matthias Bouten gaat paarden Ferienhof Stücker rijden

Matthias Bouten - Foto: matthias-bouten.de

Grand Prix ruiter Matthias Bouten verloor zijn toppaarden nadat het samenwerkingscontract met de familie Jerich beëindigd werd. Inmiddels staat zijn stal weer vol viervoetige talenten, onder andere van Ferienhof Stücker.

Nu staan er nieuwe paarden bij Bouten en zijn partner Vicent Arroyo op stal. Deze omvatten een aantal talenten die al eerder zijn gereden door Jana Freund. Freund reed twintig jaar voor hengstenstation Ferienhof Stücker. Freund besloot begin dit jaar voor zichzelf te beginnen. Nu krijgt Bouten nu enkele paarden van familie Wilbers onder het zadel.

Onder andere de nu vierjarige Rheinlander Lord Nunes (v. Lord Loxley I), die vierde werd op het Bundeschamionat 2015. Ook de bronzen medaillewinnaar van het Bundeschampionat 2014 bij de vijfjarigen, Bodyguard (v. Burlington), komt bij Bouten op stal.

Klik hier voor meer informatie over de paarden van Matthias Bouten.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl St.Georg

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook