Ga naar hoofdinhoud

Nooren derde in Gold Tour Grand Prix Toscana Tour

Lisa Nooren, hier met Flying Saucer das Umburanas. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Lisa Nooren sluit haar succesvolle Toscana Tour af met een derde plaats in de Gold Tour Grand Prix. Dit deed ze in het zadel van Bardesther (v. Cardento). De overwinning in deze Grand Prix ging naar de Italiaan Juan Carlos Garcia met de BWP-goedgekeurde hengst Gitano V Berkenbroeck (v. Nabab de Reve). Zij finishte in de tweede omloop in 36,84 seconden.

Dat Bardesther een talentvol paard is bleek al snel. Onder Geert Moerings deed deze Cardento-dochter al mee aan het WK voor jonge springpaarden in Lanaken in 2011. Nu finishte Bardesther in 39,51 seconden onder Lisa Nooren in de tweede omloop van de Gold Tour Grand Prix over 1,5o meter. Hierdoor wisten ze een podium volledig bestaande uit de Italiaanse driekleur te voorkomen.

Eerder vandaag schreef Nooren al een Silver Tour-rubriek op haar naam met Chin Champ (v. Chin Chin).

Italiaans podium verstoort

Op de tweede plek eindigde Luca Marziani met Tokyo du Soleil (v. Montender) in een tijd van 37,91 seconden. Landgenoot Camilla Franci nam in 41,47 seconden met Festo van Paemel (v. Cicero Z van Paemel) plaats achter Lisa Nooren.

Tweede ronde

Ook Frank Schuttert en Kevin Beerse kwalificeerden zich voor de tweede ronde van de Grand Prix van de Toscana Tour. Allebei de heren kregen onderweg een springfout te verduren. Schuttert eindigde op plek 10 met de Unaniem-zoon Bugatti v/d Nortside. Deze Bugatti kwam tot en met vorig jaar uit voor onze Oosterburen onder David Will. Beerse volgde op plaats dertien met Camelot (v. Harley VDL) .

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook