Ga naar hoofdinhoud

Officiële verklaring van Rolex naar aanleiding van FEI’s partnerschap met Longines

Logo FEI

Rolex heeft een officiële verklaring afgelegd naar aanleiding van de beslissing van de FEI om een partnerschap met Longines aan te gaan. Longines zal vanaf nu FEI’s eerste Top Partner worden.

“Rolex is al sinds eind jaren ’50 een supporter van de paardensport en is trots op de bijdrage die het geleverd heeft aan de groei in populariteit en de internationale uitbreiding van de sport. Degenen die betrokken zijn op de hoogste niveaus van de sport, van organisatoren tot ruiters, hebben steeds hun dankbaarheid en waardering aan Rolex’ toewijding en inzet laten blijken.

Ondanks deze aanzienlijke steun en vele jaren van trouw partnerschap tussen Rolex en de FEI, heeft de FEI de teleurstellende beslissing genomen een punt achter ons partnerschap te zetten en met een andere horlogemaker als sponsor door te gaan.

Als een belangrijke spil op hippisch gebied blijft Rolex zo toegewijd als altijd en zal Rolex zijn unieke en duurzame bijdrage aan de paardensport laten voortduren”, luidde de verklaring.

Bron: Horses / Worldofshowjumping.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook