Ga naar hoofdinhoud

Overtuigende overwinning voor Louise Saywell

Louise Saywell hier met Indiana 192 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de Small Tour schreef de Britse Louise Saywell op overtuigende wijze de overwinning op haar naam. De amazone wist met Pewit Nono (v. Luidam) een voorsprong van bijna twee seconden in te bouwen op Dominique  Nijhof-Roelofsen. De amazone uit Wierden noteerde met de Canturano-dochter Dante de tweede tijd van 44,61 seconden.      

De top drie met merries werd compleet gemaakt door Happy Feet Max (v. Darco). In het zadel van deze merrie zat de Noorse Marit Skollerud.

Top vijf

De vierde plaats werd bezet door de bij het KWPN-goedgekeurde hengst Entertainer (v. Warrant). De hengst van Stal Hendrix finishte onder Pieter Keunen in 45,85 seconden. Ook de vijfde prijs kwam in Nederlandse handen. Koen Leemans stuurde zijn merrie Grace Van De Werf (v. Querlybet Hero) in 45,90 seconden zonder fouten over de finishlijn.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook