Ga naar hoofdinhoud

Stoeterij Maalwater is verkocht

Jerome Guery met Alicante. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Ronald Nowee meldt op Facebook dat Stoeterij Maalwater in Oude Niedorp is verkocht. Vanaf 1 juli wordt de stal overgedragen aan de nieuwe eigenaren Helga en Dirk Plaatsman en dochter Stans. Bij deze overdracht verandert de naam van de stal naar Stoeterij Carré. 

Stoeterij Maalwater stond aan de basis van onder meer de goedgekeurde 1.60-hengst Alicante (v. Casall) en de internationaal springende zusjes Elke Maria, Eline-Maria en Carmen-Maria. Maar de stal staat ook te boek als fokker van Torricelli (v. Florestan I). Deze bruine ruin werd door Lotje Schoots uitgebracht in de Grand Prix dressuur. Inmiddels rijdt Aimee Meddens de Florestan I nakomeling bij de Junioren.

Fokkerij al eerder beëindigd

Vier jaar geleden beëindigden Ronald en Els Nowee al het overgrote deel van hun fokkerij-activiteiten met een veiling van hun gehele paardenstapel, nu volgt dan ook hun onroerend goed.

Zie hieronder het Facebook bericht van Ronald Nowee.

Bron: Paardenkrant-horses.nl/Stoeterij Maalwater

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook