Ga naar hoofdinhoud

Toots en Tango niet aan start in wereldbeker

Imke Schellekens en Toots

Twee Nederlandse combinaties kunnen vandaag niet aan de start verschijnen in de wereldbekerwedstrijd in Den Bosch. Imke Schellekens-Bartels heeft zich met Toots teruggetrokken, evenals Hans Peter Minderhoud met Tango.

Het paard van Schellekens, Toots, heeft last van een allergie. Tango, de topper van Minderhoud, verstapte zich gisteren, maar volgens Minderhoud is er niks ernstigs aan de hand. Starten is echter een te groot risico.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook