Ga naar hoofdinhoud

Twentse Ruiter Gert Jan Bruggink wint Warsteiner Prijs tijdens CHIO Aken!

Na de zeer succesvolle introductie van Equipe De Twentse Ruiters (DTR) tijdens het CSI te Geesteren afgelopen weekend, laten De Twentse Ruiters opnieuw van zich horen. Tijdens het CHIO van Aken maakte Gert-Jan Bruggink zijn positie als boegbeeld van Equipe DTR meer dan waar: hij sleepte vandaag de Warsteiner Prijs in de wacht met zijn raspaard Joel. Hij liet daarbij internationale topruiters Ludger Beerbaum (2), Wim Schröder (3) en Jos Lansink (4) achter zich. Equipe DTR ruiters Gert-Jan Bruggink en Peter Geerink bewezen hun vorm afgelopen zondag tijdens de Grote Prijs van Twente ook al door zich beiden te plaatsen voor de barrage.

Dat Equipe DTR beloftevol is en iedereen met hart voor Twente en de paardensport zeer aanspreekt, bleek uit het overweldigende grote bezoekersaantal dat Equipe DTR in haar SKYBOX mocht ontvangen. Zowel ruiters als toeschouwers, vertegenwoordigers van het Twentse zakenleven en de Twentse politiek waren vol lof over het initiatief. Ook landelijke en regionale media besteedden positieve aandacht aan Equipe DTR. Na het CSI Geesteren mocht de equipe zich verheugen in tal van telefoontjes en emails van mensen die zich wilden aanmelden als sponsor in de vorm van Vriend of als donateur.

Doel van de Stichting Equipe DTR is het Twentse talent te ondersteunen en te stimuleren naar de top. Door financiële ondersteuning wordt ervoor gezorgd dat de ruiters onder de vlag van Equipe DTR aan verschillende belangrijke concoursen in binnen- en in buitenland kunnen deelnemen. Uiteraard met als belangrijkste doel de verdere ontplooiing van hun talenten en prestaties op het gebied van de hippische sport. De topruiters en de zakenwereld in Twente vormen op deze manier met elkaar een sterke en succesvolle combinatie. Het gevoel van Twentse trots, op sportief en zakelijk gebied, maakt Equipe DTR uniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook