Ga naar hoofdinhoud

Wereldbekerfinale startplaats voor Lyndal Oatley

De Paardenkrant
De in Duitsland wonende, Australische Lyndal Oatley is zeker van een plaats in de Wereldbeker Finale dressuur, die eind april in Gothenburg zal plaats vinden. Oatley mag afreizen, omdat de eigenlijke winnaar en de nummer twee van de Asian Pacific World Cup League, besloten af te zien van de trip.

Rozzie Ryan won met GV Bullwinkle de kwalificatiewedstrijd, maar zij koos ervoor om thuis te blijven. Nummer twee Maree Tomkinson bleef ook liever thuis. Waarom is niet duidelijk. Lyndal Oatley vulde de vacante plaats graag op. Zij zal met de Oldenburgse Sandro Boy ( v. Sandro Hit) naar Zweden afreizen.

“Ik ben enorm blij en ik kijk er naar uit om onze League te mogen verdedigen tijdens dit prestigieuze evenement. Ik zou nergens zijn zonder de steun die ik krijg, maar speciaal dankbaar ben ik mijn man Patrik Kittel. En natuurlijk ook Iris Groeneveld en Eugene Reesink dat ik dit geweldige paard mag rijden.”

“Het is voor mij erg belangrijk om onze League te representeren. Het was geweldig geweest als Rozzie was gegaan, ze heeft een geweldig jaar achter de rug. Ze had het verdiend. Ik ga mij nu volledig concentreren op dit evenement. Mijn kür zal de nodige aandacht krijgen, zodat we op ons best naar Zweden kunnen afreizen.”, aldus Oatley.

Bron: Horses/ Eurodressage

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook