Wesley Heijdens vierde in 1,35m Gold Tour - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Wesley Heijdens vierde in 1,35m Gold Tour

Zojuist werd in het Italiaanse Arezzo de Gold Tour 1,35m verreden. De Brit George Whitaker won met More Candy (v. Lupicor) na een snelle foutloze barrage, terwijl Wesley Heijdens zijn best deed voor Nederland met Ullrich (v. Indoctro). Heijdens wist de vierde plaats te bemachtigen met een eveneens foutloze barrage.


Whitaker en More Candy legden de barrage, die meteen volgde op de gewone omloop, af in 30,82 seconden. Hiermee bezorgde Whitaker zichzelf een mooie voorsprong van twee seconden op de Italiaan Emilio Bicocchi en Hialoubet Vassago (v. Baloubet du Rouet). Deze combinatie werd tweede met een tijd van 32,04 seconden. De Fransman Roger Yves Bost werd derde met Castle Forbes Coleen (v. Couleur-Rubin) nadat hij in 32,35 seconden over de finishlijn reed.

Onze landgenoot Wesley Heijdens werd vierde met de twaalfjarige Indoctro-zoon Ullrich nadat hij afklokte op 32,42 seconden. Dat was ruim een seconde sneller dan de tweede Italiaan in het klassement; Massimo Grossato. Grossato pakte de vijfde plaats met Rajon di San Patrignano (v. Ryon).

De tweede en laatste Nederlandse naam verschijnt pas in het klassement bij de combinaties die niet verder raakten dan de eerste omloop.  Michel Hendrix en Van Dutch (v. Vigo d’Arsouilles) werden voorlaatste (plaats 19) na acht strafpunten en een tijd van 79,57 seconden.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook