Ga naar hoofdinhoud

Wilcox wint driesterren Grand Prix Palm Beach

Foto: Lonneke Ruesink

Lisa Wilcox won gisteren met haar Pikko del Cerro HU (v. Pik L) de driesterren Grand Prix in West Palm Beach, Florida. Met opvallende gangen en een grote uitgestrekte galop verdiende de combinatie 69,574%.

Wilcox liet na afloop weten zeer tevreden te zijn, het was immers pas de eerste internationale wedstrijd waaraan de combinatie deelnam. De tweede plek ging naar David Marcus met Don Kontes (v. Don Schufro). Mede door een krachtige passage scoorde Marcus 67,532%. De derde plek ging naar Mikala Gundersen met My Lady (v. Michellino). Zij scoorden 67,234% en kwamen daarmee dicht in de buurt van Marcus’ score.

De enige Nederlander, Marjo van den Bunte, werd met Valenzo (v. Matterhorn) twaalfde.

Klik hier voor de resulaten.

Bron: Horses / Eurodressage.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook