Ga naar hoofdinhoud

Adelinde Cornelissen en Zephyr winnen Bonfix-competitie Zware Tour

Update
Adelinde Cornelissen met Zephyr. Foto: Melanie Brevink

Adelinde Cornelissen en Zephyr (v. Jazz) wonnen vandaag de Bonfix-competitie in de Zware Tour in Wezep. De competitie gaat over drie wedstrijden, waarvan de twee beste resultaten tellen. De combinatie startte vandaag niet, maar was eerder al eerste en tweede.

Adelinde kon vandaag niet met Zephyr in de ring verschijnen in Wezep, omdat ze onderweg is naar Rio de Janeiro. Ze zal in Rio haar leerling Frank Hosmar begeleiden bij de Paralympische Spelen. Hij zal in de Grade 4 mee doen met Alphaville N.O.P..

Marieke van der Putten kon Cornelissen met Ambria (v. OOSeven) nog van de zege afhouden, na haar overwinning in de tweede wedstrijd, maar ook zij kwamen vandaag niet aan de start in Wezep.
De proefzege ging vandaag naar Linda van der Hauw-Jansma en Horses2Fly LN Tiadette (v. Gribaldi). Ze werd in de tweede wedstrijd al derde en met haar zege van vandaag erbij, met een score van 69,30%, werd zij tweede in de eindstand.

Lichte Tour
De zege in de Bonfix-competitie in de Lichte Tour ging naar Alex van Silfhout. Vandaag won hij in Wezep ook de Prix St. Georges met Denzel (v. Santano) met 70,46%.
Vai Bruntink volgde met Darabel (v. Westpoint) als tweede in de eindstand.

Vandaag was de tweede plaats in de Prix St. Georges voor Wiep Kwakernaak en Aristarchos (v. Uphill) met een score van 69,61%.
Annemiek Vincourt werd derde met Diede Dieni (v. Spielberg) met 67,76%.
De Intermediaire I kwam op naam van Vai Bruntink. Dit keer met Chardonnay (v. Winningmood). Zij noteerden 69,67%.

Klik hier voor de uitslagen van de laatste competitiewedstrijd. 

Klik hier voor de uitslag van de competitie. 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook