Ga naar hoofdinhoud

Adelinde en Aqiedo voor het eerst sinds Saumur weer op wedstrijd

Adelinde Cornelissen met Aqiedo. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de Aachen Dressage Days zullen Adelinde Cornelissen en Aqiedo (v. Undigo) voor het eerst sinds lange tijd weer op wedstrijd verschijnen. De laatste wedstrijd van de succesvolle combinatie was eind september in Saumur, waar zij een PR van 75,5% in de Grand Prix reden. In de Special ontving Adelinde toen zelfs een recordscore van 76,235%.

Naast Aqiedo komt Adelinde ook met Zephyr (v. Jazz) aan de start van het CDI3* concours in Aachen. Verder zien we Seth Boschman met Bono (v. Oo-seven), Jean-Rene Luijmes met Aswin (v. Sandreo), Denise Nekeman met Boston Sth (v. Johnson) en Margo Timmermans met Catch ME (v. Dreamcatcher) op de startlijst staan.
Ook Tosca Visser Van der Meulen, Robin van Lierop en Alex van Silfhout zullen hun opwachting maken op de Aachen Dressage Days.

Programma

Op dinsdag 17 april wordt de CDI3* Grand Prix verreden en op woensdag 18 april staan de Grand Prix Special en de Kür op muziek op het programma. Hiernaast worden er meerdere Junioren, Young Riders en CDI2* rubrieken verreden.

Klik hier voor het gehele programma

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook