Ga naar hoofdinhoud

Adelinde rijdt Aqiedo volgende week voor publiek

De nieuwe combinatie Adelinde Cornelissen en Aqiedo (v. Undigo) presenteren zich eerder dan verwacht voor het publiek. Cornelissen rijdt de goedgekeurde KWPN-hengst volgende week vrijdag tijdens het rondje instructie in de nieuwe evenementenhal van het KNHS-centrum in Ermelo.

Aqiedo staat sinds vier maanden op landgoed Balkenschoten en lijkt alles in huis te hebben voor het grote werk. “Je mag paarden eigenlijk niet met elkaar vergelijken en met Parzival al helemaal niet, maar Aqiedo heeft behalve topgangen ook een ongelooflijke instelling. Met de oefeningen spéélt hij letterlijk”, vertelt Adelinde Cornelissen.

Hengstenhouder Aris van Manen nam het initiatief om Aqiedo en Adelinde samen te brengen. Inmiddels zijn ze samen eigenaar van de hengst. Van Manen: “Over Aqiedo heb ik altijd gezegd: als ik die hengst klaar krijg, heb ik een hele goeie.”

De instructieavond begint vrijdag 14 maart om 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.30 uur. De entree is € 15,- per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor een fotoreportage van Arnd Bronkhorst.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook