Ga naar hoofdinhoud

Afscheid Painted Black in Genève *VIDEO*

Morgan Barbançon, hier met Painted Black. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het duo Morgan Barbançon Mestre en Painted Black heeft afscheid genomen van de sport en het publiek in het Zwitserse Genève. Zie hier het filmpje van hun laatste kür op muziek en het emotionele afscheid. 

Na afloop van het Europees Kampioenschap in Aken kondigde de Spaanse amazone aan dat de 18-jarige Gribaldi-zoon met wedstrijdpensioen zou gaan. Lees ook: “Afscheid Painted Black in Genève”.

Painted Black heeft een succesvolle sportcarrière achter de rug. Anky van Grunsven ontwikkelde de zwarte hengst tot een fijn Grand Prix-dressuurpaard waarna de Spaanse amazone Morgan Barbançon Mestre de teugels overnam. Begin dit jaar werd de KWPN-hengst keur verklaard. Het KWPN heeft zijn zonen Bon Bravour (mv.Chronos), Ebony (mv.Jazz) en Enzo Ferrari (mv.Krack C) goedgekeurd.

Bron: Horses/KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook