Ga naar hoofdinhoud

Angelique Vroom vijfde in finale vijfjarigen

Angelique Vroom is gisteren vijfde geworden in de finale voor vijfjarige paarden op de Spring Tour Dressage in Vidauban. Dat deed ze met Sunshine Domingo (v. Lord Loxley). Michelle Van Berkum werd zesde met Orchid's Latyssa (v. Kantje's Carland) in de Ponies Individual Test. Sanne Van Grotel eindigde als zevende met Show Time (v. Show Star) in de Young Riders Individual Test. 

Angelique Vroom en Sunshine Domingo scoorden 68,6% in de finale voor vijfjarigen, een dikke tien procent minder dan de Zwitserse winnares Melanie Hofmann met Delioh von Buchmatt CH (v. Danone).

Bij de Ponies Individual Test wist Michelle Van Berkum zesde te worden met Orchid’s Latyssa met een score van 67,85%. De Britse Phoebe Rosanna Peters pakte de overwinning met SL Lucci (v. Lukas). Deze combinatie plaatste zich torenhoog boven de andere deelnemers met 75,37%. De kloof tussen Peters en Camille Boireau, de Franse die tweede werd, is dan ook erg groot met een verschil van zes procent.

Sanne Van Grotel en Show Time reden een proef die goed was voor 64,74%. Daarmee werden ze zevende. De Belgische amazone Alexa Fairchild pakte de eerste en tweede plaats met Totall Tip Top (v. Metall) en Timor (v. Matterhorn). De winnende proef van Fairchild en Totall Tip Top was volgens de jury 70,03% waard.

De Zweedse Jeanna Högberg mocht zich winnares noemen van de Grand Prix (Freestyle) met Liza Minelli (v. Cortez). Haar proef was met 68,79% nipt de beste. De tweede plaats was ook voor Zweden met Mads Hendeliowitz. Hij scoorde 68,68% met Weihenstephaner (v. Warsteiner).

In de finale voor zesjarige paarden ging de overwinning naar de Duitse Bernadette Brune met Di Magic (v. Dimaggio) en een score van 76,4%.

De Duitse Jessica Werndl won de Inter I voor zeven- tot negenjarige paarden met Redford (v. Rosentau). Zij scoorde in die proef 69,45%.

Lucas Alleco Roy pakte in de Juniors Individual Test opnieuw een winst voor Duitsland met Wisdom (v. Weltmeyer II). Deze combinatie reed naar de winst in een proef die goed was voor 66,79%.

Bron: Horses

 

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook