Ga naar hoofdinhoud

Anky van Grunsven wint kür op muziek tijdens CHIO

In de kür op muziek, die op zaterdagavond in het Rotterdamse Kralingsebos werd verreden, was Nederland zeer sterk. Anky van Grunsven stuurde IPS Salinero geheel zonder fouten door de proef. Er was rust, er heerste balans, er was sprake van een ononderbroken takt en regelmaat. Anky won met een totaalscore van 82,05 procent. Imke Schellekens-Bartels behaalde met Hunter Douglas Sunrise 78,2 procent en werd tweede.

De derde plaats was voor Hans Peter Minderhoud en Exquis Nadine. Minderhoud bleef Adelinde Cornelissen met 0,5 procent voor. Zij werd met Parzival vierde met een score van 73,4 procent. Nadine en Parzivel hadden last van wat spanning.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook