Ga naar hoofdinhoud

Anky veilt les voor 3FM Serious Request

Foto Melanie Brevink

Anky van Grunsven brengt voor 3FM Serious Request een item in in de onlineveiling, waarbij degene met het winnende bod niet alleen een priveles krijgt van de drievoudig Olympische kampioene, maar ook nog een rondleiding op Anky Education Center én een 'meet and greet'.

“Een privéles van zo’n legende is natuurlijk al fantastisch, maar je mag ook nog eens 1 of 2 personen meenemen die ook mogen rijden in de les! Belangrijk is dat iedereen een eigen paard meeneemt. Daarnaast is het ook geen probleem als je nog enkele mensen uitnodigt om te komen kijken (maar het is niet de bedoeling om je hele vriendengroep mee te nemen)”, zo staat het ‘item’ in de veiling beschreven.

Goede doel

De opbrengst van het veilingitem zijn voor het goede doel van dit jaar: het herenigen van ouders en kinderen in conflictgebieden. De veiling is vanmiddag geopend en staat vanaf nu nog 8 dagen en 21 uur online.

 

Bron: FB/3FM

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook