Ga naar hoofdinhoud

Anna-Sophie Fiebelkorn maakt zich op voor buitenlands avontuur

Anna-Sophie Fiebelkorn

Anna-Sophie Fiebelkorn, die vooral naam maakte in het jonge paardencircuit, heeft grootse plannen voor de toekomst. De amazone laat weten in de toekomst vaker in Australië, Nieuw-Zeeland en Azië te verblijven om daar de dressuurgemeenschap te ondersteunen. "Ik heb hier heel lang over nagedacht, maar met elk bezoek aan het zuidelijk halfrond werd het verlangen groter iets te veranderen", laat de amazone in een persbericht weten. 

Sinds vijf jaar reist Fiebelkorn met enige regelmatig af naar de landen aan de andere kant van de wereld om daar trainingen te verzorgen. Met haar voorgenomen plannen hoopt ze er aan bij te dragen het niveau in deze landen naar een hoger niveau te tillen.

Schepen verbranden

Helemaal haar schepen verbranden in Duitsland doet ze echter niet. Om haar Duitse klanten te kunnen blijven bedienen is de amazone een samenwerking aangegaan met David Taylor.

Zo heeft de ruiter plaatsgenomen in het zadel van de vijfjarige Don Martillo (v. Don Juan de Hus), winnaar van de sporttesten in Handorf en Verden en het Bundeschampionat bij de vierjarigen.  Dr. Mario von Depka Prondzinski van Gut Lonken, eigenaar van Don Martillo, geeft echter te kennen niet zeker te weten of deze oplossing er een is voor de langere termijn.

Bron: St-Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook