Ga naar hoofdinhoud

Belgisch dressuurteam Aken bekend

Claudia Fassaert met Donnerfee

De Belgische paardensportfederatie KBRSF heeft de vier combinaties bekendgemaakt die de Belgische eer verdedigen tijdens de landenwedstrijd van CHIO Aken. Dit prestigieuze paardenevenement staat van 21 tot en met 30 juni op de kalender.


Uitgekozen zijn Julie De Deken met Lucky Dance (v. Lucky Lionell), Jeroen Devroe en Apollo van het Vijverhof (v. Welt Hit II). Claudia Fassaert met Donnerfee (v. De Niro) en Philippe Jorissen met Agneta (v. Abanos).

Klik hier voor het wedstrijdprogramma.

Bron: Horses / Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook