Ga naar hoofdinhoud

Blessure staat deelname Tryon Schut-Kery en Sanceo in de weg

Sabine Schut-Kery en Sanceo maken dit jaar geen kans op een plaats in het Amerikaanse team voor de Wereldruiterspelen in Tryon. De San Remo-zoon is geblesseerd geraakt en hoewel de ruin groen licht kreeg van de dierenartsen, is de tijd tot aan de Wereldruiterspelen te kort voor een optimale voorbereiding. De ruin verblijft gedurende zijn herstelperiode in de Verenigde Staten.

“Het is een teleurstelling me terug te moeten trekken voor de Wereldruitrspelen. Sanceo is niet goed genoeg voorbereidt op de aankomende evenementen in Europa. Ik wil er zeker van zijn dat hij de benodigde tijd krijgt om weer helemaal goed in vorm te komen”, liet zijn amazone weten aan Eurodressage.

Graves naar drie Europese evenementen

De andere kandidaten die op de shortlist voor het Amerikaanse team staan, beginnen binnenkort aan een reeks van evenementen in Europa. De meeste van hen zijn gevestigd bij Jewel Court Stud in het Belgische Wuustwezel. Bondscoach Robert Dover liet aan Eurodressage weten dat medaillekandidaat Laura Graves nog deelneemt aan CHIO Rotterdam, in Leudelange en Aachen.

Sabine Schut-Kery en Sanceo, Intermediaire II in Ankum vorig jaar

Bron: Eurodressage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook