Ga naar hoofdinhoud

Blue Hors Zack met recordscore naar zege

Blue Hors Zack (v. Rousseau) met Daniel Bachmann-Andersen - Foto: Bluehors.dk

Daniel Bachmann Andersen had met de Deense topvererver Blue Hors Zack de Grand Prix op het CDI4* in Darmstadt al gewonnen. Gisteravond voegde hij de zege in de kür op muziek er aan toe. Unaniem plaatsten de juryleden de Deense ruiter met de de KWPN gefokte hengst van Rousseau op kop met PR van 78.875%. Margo Timmermans was op Catch Me (v. Dreamcatcher) de beste Nederlandse op plaats zes.

In de Grand Prix was de overwinning van Blue Hors Zack onder Blue Hors-ruiter Daniel Bachmann Andersen niet zo overtuigend als gisteravond in de kür. Met achten en negens voor appuyementen, uitgestrekte draf, wisselserie om de pas en passage kwam de combinatie uit op 78.875%, een persoonlijk record.

Schriegen van zes naar twee

Op de tweede plaats kwam Heiner Schiergen met de Dimaggio-zoon Discovery OLD (v. Dimaggio) met 74.075%. In de Grand Prix was de combinatie nog zesde. Morgan Barbancon nam de derde plaats voor haar rekening met Sir Donnerhall II OLD (v. Sandro Hit) met 74.050%.

Timmermans zesde

Margo Timmermans scoorde 71.335% met Catch Me en werd zesde. In haar kür werden onder meer de galoppirouettes en de uitgestrekte galop als hoogste beoordeeld. Joyce van Schaick reed Well Done Sollenburg (v. Metall) naar 67.75% en viel met de elfde plaats buiten de prijzen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook