Ga naar hoofdinhoud

Bo Oudhof en Colt Sollenburg aan kop bij young riders

Bo Oudhof. Foto: Melanie Brevink-van Dijk / Paardenkrant-Horses.nl

Young riders-amazone Bo Oudhof is sterk begonnen aan CDI Diepenbeek door Colt Sollenburg in de landenproef naar de zege te sturen. De meeste concurrentie kwam van de Russische amazones Anna Aristova en Ksenia Ershova.

De drie juryleden waren enigszins verdeeld over de uitslag van Bo Oudhof en de Vivaldi-zoon van fokker Adri Zekveld. Twee juryleden waardeerden de landenproef van de combinatie met een eerste en tweede plaats, het jurylid bij E kwam niet verder dan de zesde plaats. De uiteindelijke score kwam uit op 69,193%.

Russische amazone op dreef

Anna Aristova volgde met Laetare (v. Lord Loxley I) met minimaal verschil op plaats twee. Het jurylid bij E waardeerde haar proef met een ex aequo eerste plaats, die ze moest delen met Ershova en Kabriolet (v. Broksai), die uitkwam 68,684%.

Onverdeeld

De stalamazone van Anky van Grunsven, Fenna Roefs, eindigde met de Sandreo-zoon Brown Boy op plaats zes met 67,412%. Ook bij Roefs waren de juryleden het niet helemaal eens. Het hoofdjurylid waardeerde de proef met een eerste plaats, dit tegenover een tiende en dertiende plaats bij zijn collega’s.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook