Ga naar hoofdinhoud

Bon Jovi naar Mark van de Donk

Foto: Lonneke Ruesink

Grand Prix-ruiter Mark van de Donk heeft de teugels van de UB40-zoon Bon Jovi overgenomen. Van de Donk reed de 10-jarige ruin, die voorheen werd uitgebracht door Diederik van Silfhout, vorig weekend naar de zevende plaats in de Prix St. Georges bij de Subtop wedstrijd in Emmeloord.

“Vandaag Bon Jovi voor het eerst gestart in Emmeloord. Hij deed goed zijn best, nu nog wat meer een combinatie worden en de afstemming op orde krijgen. Dan is er nog genoeg ruimte over voor verbetering”, schreef Van de Donk op zijn Facebook. De combinatie scoorde 65,66% bij hun debuut.

Druk

Van de Donk, die traint bij Alex van Silfhout, werd vlak voor Rio door Diederik benaderd of hij Bon Jovi wilde uitproberen. “Diederik had het heel erg druk, helemaal zo voor Rio. Ik heb Bon Jovi geprobeerd en hij staat nu bij ons thuis”, vertelt Van de Donk.

Hij rijdt de vosruin inmiddels twee maanden. “Het is super leuk en ik kan veel van hem leren. Ik start hem in de Lichte Tour, omdat Diederik dat ook met hem heeft gereden. Het is de bedoeling dat hij uiteindelijk een keer verkocht zal worden.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook