Ga naar hoofdinhoud

Bruntink tweede in Saumur, Vincourt vierde

Foto: Melanie Brevink-van Dijk
Vanmiddag werd Vai Bruntink tweede in de Intermediate I in het Franse Saumur. De Française Pauline Vanlandeghem scoorde ruime cijfers en eindigde voor onze landgenote.

Vanlandeghem scoorde als eerste starter 73,186% met Sertorius de Rima Z (v.Sandro Hit). De amazone hield met deze score na 22 combinaties de overwinning in eigen land. Vai Bruntink reed met Darabel (v.Westpoint) een percentage van 70,343 en behaalde hiermee een tweede plaats. Haar collega Annemiek Vincourt reed met Fimosa (v.Ampere) 69,167%. Vincourt eindigde hiermee op een vierde plaats net achter de Finse Mikaela Soratie die met Hot Casanova (v.Hotline) 70,245% scoorde.

Nederlanders

Vanavond begint om 20.00 de Freestyle Grand Prix met daarin drie Nederlandse combinaties. Remy Bastings rijdt met Dior S (v.Spielberg) om 21.00, Katja Gevers met Thriller (v.Gribaldi). om 21.20 en Adelinde Cornelissen met Aqiedo (v.Undigo) om 21.30.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!