Ga naar hoofdinhoud

CDI Aken: 75,10% voor kür Anne Meulendijks en Avanti

Anne Meulendijks met MDH Avanti. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de Grand Prix van CDI Aken behaalden Anne Meulendijks en MDH Avanti N.O.P. (v. United) gisteren 69,043%. Dat betekende de laagste internationale score sinds ze bij de senioren op het hoogste niveau uitkomen. Met de fraaie score van 75,10% en de derde plaats nam het duo vandaag sportief revanche in de kür.

Waar Anne Meulendijks en Avanti gisteren nog wat fouten opliepen, kwamen ze vandaag nergens in de problemen. Vooral de appuyementen, verruimingen, wissels en pirouettes leverden hoge punten op.

Visser vijfde

Tosca Visser was met Asther de Jeu gisteren goed voor het beste Nederlandse resultaat. Vandaag werd het duo vijfde met 72,875%. De hoogste punten werden genoteerd voor de expressieve drafverruimingen.

Vingino piaffeert naar zesde plek

In de kür van Tommie Visser en Variohippique’s Vingino (v. Polansky) werden vooral de piaffe en de overgangen naar passage hoog gewaardeerd. De totaalscore kwam uit op 72,775% en zesde plaats.

Hughes opnieuw aan kop

Ondanks een enigszins wisselende beoordeling (vier keer eerste, derde en zesde) kwam Gareth Hughes net als gisteren in de Grand Prix als winnaar naar voren. De Brit kreeg met Don Carissimo (v. Don Crusado) 76,250% voor zijn kür. De eners waren niet foutloos maar daar stonden wel heel fraaie pirouettes tegenover.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook