Ga naar hoofdinhoud

Charles van Belle duidelijk de beste

Met een score van bijna zeventig procent was Charles van Belle met Negro-nakomeling Willem Alexander afgelopen zondag in De Meern duidelijk de beste in de Prix St. Georges. Van Belle: “Dit was wel mijn hoogste score tot nu toe. Hij krijgt steeds meer lossigheid, maar ook meer kracht. Daardoor verbetert hij zich nog steeds.”

De ruiter geeft aan zelf nog niet zoveel ervaring te hebben op het Lichte Tour-niveau. “Dat speelt me af en toe wel parten. Op het voorterrein loopt het dan heel fijn, maar op het moment dat we de ring inrijden verander ik zelf toch iets, waardoor het in de ring net wat minder is.”

De Intermédiare I werd gewonnen door Joyce van Schaick, die met Well Done Sollenburg (v. Métall) 68,49% behaalde. Het ZZ-zwaar kwam op naam van Yessin Rahmouni en Van Krack Sth (v. Krack C).

Klik hier voor alle uitslagen.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook