Ga naar hoofdinhoud

Christianne Goes verzamelt oranje linten

Christianne Goes pakte gisteren op de Subtopwedstrijd in De Meern in de Lichte Tour twee maal de winst. In de Prix St. Georges was ze met Accountancy Velvet (v. Jazz) met bijna 66% de beste. Met haar andere troef Accountancy Ultimo (v. Welt Hit II) reed ze in de Intermédiaire I naar een nieuw persoonlijk record van 70,86%.

Eind van deze maand start de Vleutense beide paarden op het CDI in het Oostenrijkse Stadl Paura. Ook Nathalie van Herwijnen reed een persoonlijk record in de Inter I. Met haar zwarte merrie Vabiola (v. Idocus) scoorde ze 68,03%.

In de ochtendgroep van het ZZ-Zwaar kon niemand tippen aan Lotje Schoots. Equitop Athene (v. Don Schufro) bleef mooi ontspannen in De Meern en scoorde twee keer bijna 67%. “Beide proeven liepen fijn en zonder grote fouten. Natuurlijk kan ze nog veel meer, maar we willen het niet overhaasten. We scoorden mooie punten op de appuyementen, pirouetten en uitgestrekte gangen”, laat Schoots weten. ’s Middags was het Lianne Crielaard, die haar paard Amerto (v. Kennedy) het beste voorstelde. De juryleden Marleen Le Mat en Peter Bonhof beoordeelden haar proeven met de mooie percentages van 69,14 en 67,15%.

Lees volgende week woensdag meer in de Paardenkrant

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook