Ga naar hoofdinhoud

Compleet Australisch dressuurteam voor Spelen bekend

Al eerder was bekend dat Heath Ryan Australië zal vertegenwoordigen tijdens de Olympische Spelen. Nu zijn ook de andere twee ruiters bekendgemaakt. Naast Ryan zullen Kristy Oatley en Hayley Beresford naar Hongkong vertrekken. Rozzie Ryan zal meereizen als reserve.

Heath Ryan neemt zijn tweede paard Greenoaks Dundee mee naar Hongkong. Kristy Oatley neemt Quando Quando mee, het paard waarmee ze onlangs de kür van CDI Braunschweig won. Hayley Beresford is gekwalificeerd met de lusitanohengst Relampago de Retiro. In Aken scoorde ze gisteren 65,92 procent in de Grand Prix.

De merrie Donna Carrera, van reserveruiter Rozzie Ryan, scoorde vandaag 62,75 procent in de Duitse Grand-Prixlandenwedstrijd.

Bron: Anky.nl

Lees ook:
Echtpaar Ryan gaat met Australisch dressuurteam naar Spelen

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook