Ga naar hoofdinhoud

Daniel Bachmann Andersen verslaat Hubertus Schmidt in Louisdor-Prijs

Daniel Bachmann Andersen met Blue Hors Veneziano. Foto: Blue Hors

Net als de kwalificatie-proef op Horses and Dreams in Hagen wist Daniel Bachmann Andersen met de Vivaldi-zoon Blue Hors Veneziano vanmorgen de Louisdor-Prijs te winnen. Unaniem werd de stalruiter van Blue Hors op kop gezet en scoorde 74.023%. Hubertus Schmidt boog opnieuw voor de Deen en werd tweede op Chrysler (v. Christ). Benjamin Werndl eindigde direct achter Schmidt op de derde plaats met Famoso 9 (v. Farewell III).

Daniel Bachmann Andersen overtuigde met de bij meerdere stamboeken goedgekeurde Blue Hors Veneziano. De achtjarige zoon van Vivaldi kreeg hoge punten voor de draf- en galop-appuyementen. Ook de linker pirouette en de wissels om de twee kregen hoge punten. Na de 73.684% in de inloop-proef, kwam het percentage nu uit op 74.023.

Schmidt met twee paarden

Hubertus Schmidt had twee ijzers in het vuur. Met de achtjarige hengst Escorial (v. Estobar NRW), de volle broer van Escolar, werd hij vrijdag nog tweede, maar moest vandaag genoegen nemen met de vijfde plaats met 68.977%. De eerste piaffe en de overgangen mislukten totaal. Met zijn andere paard, de eveneens achtjarige Chrysler, werd hij tweede. In deze vrijwel foutloze, met alleen een kleine fout in de tweeërs, scoorde Schmidt 71.442%.

Werndl derde

De negenjarige Famoso 9 liep onder Benjamin Werndl naar de derde plaats met een percentage van 71.116. De vierde plaats was voor Ronald Lüders met de voor het DSP goedgekeurde hengst DSP Quantaz (v. Quaterback). De combinatie kreeg 69.767% voor de proef.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook