Ga naar hoofdinhoud

Danielle Houtvast uit het Young Riders Team

Daniëlle Houtvast hier met haar paard Rambo

Het Nederlands teamlid Danielle Houtvast moet zich noodgedwongen terug trekken uit het Nederlandse team dat volgende week zal strijden op het Europees Kampioenschap voor Young Riders in Compiègne, Frankrijk. Haar paard Rambo liep afgelopen zondag een lichte blessure op.

“Hij verdraaide waarschijnlijk zijn voet en verrekte de banden van het hoefgewricht,” vertelt Houtvast aan Eurodressage. “Het duurt zeker een paar weken om te genezen, zodat hij niet op tijd fit is voor het EK.”

Houtvast kondigde ook aan dat het EK de laatste wedstrijd voor de 15-jarige KWPN ruin van Gribaldi x Amor zou zijn geweest. Ze waren jaren een vaste waarde in de Nederlandse Junioren en Young Riders teams met als hoogtepunt het winnen van dubbel brons op het EK 2010 voor Junioren in Kronberg.

Houtvast’s plaats wordt nu ingenomen door Rosalie Mol en Legend (v. Likoto xx).

Bron Eurodressage.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook