Ga naar hoofdinhoud

Deense Lone Jorgensen trekt zich terug voor OS

De Deense dressuuramazone Lone Jorgensen heeft te kennen gegeven haar paard Donna Asana (v. Don Schufro) te jong te vinden voor de Spelen in augustus.

Na maanden van twijfel heeft de amazone de knoop doorgehakt. “Mijn paard is acht jaar, heeft veel potentie maar weinig ervaring. Ze heeft nog nooit gevlogen en is nog nooit heel lang van huis geweest. Daar komt nog eens bij de stress van de Olympiade. Ik wil haar niet overnemen.”

Jorgensen was reeds zeker van een teamplek.

Bron: De Paardenkrant

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook