Ga naar hoofdinhoud

Dorothee Schneider wint CDI5* met persoonlijk record

Op CDI5* München was het zojuist Dorothee Schneider die er in de Grand Prix, nadat ze een persoonlijk record op het scorebord zag verschijnen, met de overwinning vandoor ging. Haar optreden werd beloond met een score van 77.520% 

Schneider zat in het zadel van de 10-jarige Showtime 59 met wie ze sinds vorig jaar juni op het hoogste niveau actief is. Met haar score van vanavond lijkt ze één van de kanshebbers voor een plek in het Duitse team dat afgevaardigd wordt naar de Spelen in Rio.

Winnares van de zilveren medaille op het EK dressuur in Aken vorig jaar, Beatriz Ferrer-Salat, werd met Delgado met 76.760% naar de tweede plek verwezen. Isabell Werth en Emilio 107 kregen van de jury een percentage van 76.460% en werden daarmee derde.

Katja Gevers en Thriller scoorden 68.700% en eindigden daarmee op de 10e plek terwijl Margot Timmersmans en Catch Me met 66.580% 13e werden.

CDI3*

In de CDI3* Grand Prix Special won net als gisteren, Jessica von Bredow-Werndl met Unee BB. De score van 76.137% was ruimschoots voldoende voor de overwinning. De nummers twee Dorothee Schneider en Fohlenhofs Rock’n Rose, scoorden bijna 7% minder. Victoria Max-Theurer en Della Cavalleria OLD werden met 70.059% derde.

Intermédiaire I

In de Intermédiaire I scoorde Von Bredow-Werndl met haar andere troef Dante’s Peak 14 ook. Met een score van 71.895% wist ze net als gisteren de overwinning op te eisen. Tweede werd Anja Plönzke met Revolverheld NRW met 71.500% terwijl Yelix Marburg met Marburg’s Holly met een score van 70.237% de derde plek mee naar huis nam.

Jessica Leijser werd met Winando vandaag vijfde. Deze combinatie scoorde 68.289%.

Klik hier voor de uitslagen van de CDI5* Grand Prix.
Klik hier voor de uitslagen van de CDI3* Grand Prix Special.
Klik hier voor de uitslagen van de Intermédiaire I.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook