Ga naar hoofdinhoud

Totilas-zonen Toto Jr., Total U.S. en Trafalgar in ‘Black Magic’

Edward Gal met Total U.S. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch treden drie zonen van Totilas op in het showblok 'Black Magic'. Dat zijn Glock's Toto Jr. (mv. Desperados), Glock's Total U.S. (mv. Sir Donnerhall I) en Glock's Trafalgar (mv. Lord Loxley I).

Omdat Edward Gal geen twee paarden tegelijk kan rijden wordt de in Hannover gefokte Toto Jr. in Den Bosch voorgesteld door Hans Peter Minderhoud. Gal zelf stelt zijn eveneens in Hannover gefokte Pavo Cup-winnaar Total U.S. voor. Glock-stalruiter Riccardo Sanavio maakt het Totilas-trio compleet. Hij rijdt – de eveneens in Duitsland gefokte – Trafalgar.

Bron: Horses.nl/KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook