Ga naar hoofdinhoud

Edward Gal en Voice overtreffen Roosendaal ruimschoots

edward gal voice
Edward Gal heeft gisteravond met de KWPN-hengst Voice (v. de Niro) de internationale Grand Prix van Outdoor Gelderland op zijn naam geschreven. Vorige week debuteerde de combinatie nog winnend op dit niveau in Roosendaal met bijna 73%. Nu noteerden ze een zeer fraaie score van 75,68%, na een fantastische proef met louter hoogtepunten.

De Belgische Claudia Fassaert sloot aan met Donnerfee, eveneens een De Niro-nakomeling. Met een hele gelijkmatige proef zette ze een score van 70,92% neer en bleef hiermee Patrick van der Meer met Uzzo (v. Lancet) nipt voor. Van der Meer excellereerde in de draftour, maar kreeg ook foutjes, onder andere in de eerste piaffe en de éners.

Hans Peter Minderhoud eindigde op een teleurstellende dertiende plaats met Glock’s Romanov. Hij begon zijn proef met de Rohdiamant-zoon zeer sterk, totdat de hengst in de eerste piaffe richting de tribune schrok en opzij schoot. De opgebouwde spanning kon Minderhoud niet meer laten afvloeien in de rest van de proef, waarmee de score op 64,09% uitkwam.

Klik hier voor een video van de proef van Edward Gal met Voice

Klik hier voor een foto-serie

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook