Ga naar hoofdinhoud

Edward Gal: ‘Erg blij met Glock’s Zonik, hij deed het heel goed’

Edward Gal met Glock's Zonik Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Edward Gal kwam, zag en overwon met de jonge hengst Glock's Zonik (v. Blue Hors Zack) op de London Olympia Horse Show. Met een persoonlijk record score van 76,68% schreven de Nederlandse kampioenen de Grand Prix op hun naam. Edward Gal: "Ik ben erg blij met Glock's Zonik, hij deed het heel goed. Het was voor hem de eerste keer in zo'n entourage en na zo'n lange reis."

In de persconferentie loofde Gal zijn negenjarige hengst Zonik. “Ik voelde wel dat hij wat terug kwam, daarom reed ik soms wat meer voorwaarts dan ik normaal doe”, vertelde Edward. “Aan het einde van de proef voelde hij meer relaxed. Ik was blij met hem en ik denk dat het een erg fijn paard voor de toekomst wordt!”

Witte: ‘Blij met derde plaats

Madeleine Witte reed de KWPN-hengst Cennin (v. Vivaldi) naar een goede derde plaats. Madeleine had wel een goede reis naar Londen gehad in tegenstelling tot Gal en Patrik Kittel. In de persconferentie vertelde ze dat ze al op zaterdag was gearriveerd en Cennin zondag was aangekomen. Witte vervolgde: “Ik ben erg blij met mijn derde plaats, maar ik had wel wat probleempjes. Maar ik kijk erg uit naar de kür van morgen.”

Bekijk hier de persconferentie van gisteravond.

Interview met Edward Gal voor London Olympia tv met beelden uit de proef.

Bron Facebook Ruiters in Oranje

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook