Ga naar hoofdinhoud

Eerste en derde plaats voor KWPN’er Meggle’s Boston in CDI3* München

Wat in de schaduw van de 5* Grand Prix in München, die door Isabell Werth met Don Johnson gewonnen werd, reed Hendrik Lochthowe de in Westfalen goedgekeurde KWPN'er Meggle's Boston naar de overwinning in de driesterren Grand Prix. In de Special moest Lochthowe genoegen nemen met de derde plek.


Voor Hendrik Lochthowe was het de eerste internationale overwinning met de Johnson-zoon Boston in de Grand Prix. Het paar scoorde 71.800% wat meteen een persoonlijk record bleek. Hoge cijfers kreeg de combinatie voor de stap en de wissels om de twee sprongen. Vier van de vijf juryleden zagen Lochthowe als beste.

Jenny Lang-Nobbe

Jenny Lang-Nobbe werd met haar zeventienjarige Loverboy tweede met 70.38%. Na een lange wedstrijdpauze is Lang weer op de weg terug met de zoon van Lorentin I. In de Special trok ze de goede vorm door met een overwinning.

Derde in Special

Lochthowe moest met Boston in de Special genoegen nemen met de derde plaats. De Oostenrijkse Victoria Max-Theurer kwam met de merrie Blind Date 25 (v. Breitling W) er nog tussen.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook