Ga naar hoofdinhoud

FEI blikt terug op EK Dressuur

Isabell Werth en Dorothee Schneider in de ereronde Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De FEI heeft een video gepubliceerd met een overzicht van de strijd om de olympische kwalificaties, de teamtitels en de individuele medailles op het Europees Kampioenschap Dressuur in Rotterdam in augustus. Onder meer Isabell Werth en 'girl in green' Judy Reynolds, die voor Ierland de olympische kwalificatie uit het vuur sleepte komen in de video aan het woord.

Bekijk de hele video hier:

Bron: FEI / Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook