Ga naar hoofdinhoud

Frank Hosmar wint Jabat Cup op Bathmen te Paard

Frank Hosmar met Alphaville. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Frank Hosmar won gisteravond overtuigend met zijn Olympiade-paard Alphaville N.O.P. de kür op muziek-wedstrijd, de Jabat Cup, in Bathmen. Het paar kreeg 73,25% voor de mooie kür. Op de Subtopwedstrijd was Frederike Gotink met haar Caraat de winnares in de Prix St. Georges en Inge Broeken won de Grand Prix met Cavendish.

Van 3 tot en met 11 maart wordt op de accommodatie aan de Koekendijk het evenement Bathem te Paard gehouden. Gisteren stond de Subtop dressuur op het programma.

Lichte Tour

In de Lichte tour ging de overwinning naar Frederike Gotink die met Caraat (v. Gribaldi) 62,50% scoorde en zo Marjan Navis nipt voor bleef. Navis kreeg voor haar proef met Zomido H (v. Farrington) 62,21%.

Broeken wint GP

In de Grand Prix ging de overwinning naar Inge Broeken. Broeken debuteerde met Cavendish op het hoogste niveau en scoorde met de Lord Leatherdale-zoon 61,30%. De klasse ZZ-Zwaar werd gewonnen door Stefanie Waaijenberg met Fame (v. Briljant), ze behaalde 61%. Ook Waaijenberg zette haar debuut in de klasse ZZ-Z om in een overwinning.

Jabat Cup voor Hosmar

De avond werd afgesloten met de traditionele Jabat Cup voor Subtopcombinaties. Frank Hosmar won met zijn dertienjarige Sandreo-zoon Alphaville N.O.P. de kür op muziek met 73,25%. Hosmar was blij met zijn resultaat, op Facebook schreef hij: “Vanavond naar Bathmen geweest. Kür Inter1 met Alf, hij liep erg fijn! Ik maakte zelf een paar foutjes maar toch een heel mooi percentage en jurycommentaar!”

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook