Ga naar hoofdinhoud

Geen A-kaderscore, wel winst voor Laurens van Lieren

Laurens van Lieren met Welnetta. Foto Lonneke Ruesink

Voor Laurens van Lieren was het een kleine domper dat hij met zijn merrie Hexagon’s Welnetta net geen A-kaderscore haalde op de kadervormingswedstrijd, die afgelopen zondag in Uden werd gehouden. Hij finishte met 70,39% en liep daarmee net de vereiste 71% mis. Hans Peter Minderhoud meldde zich met zijn nieuwe troef Lord of Loxley op de tweede plek.

“Ik vond het erg jammer dat we net tekort kwamen, want in mijn ogen liep Welnetta goed genoeg om deze score te verdienen”, aldus Van Lieren, die toch heel tevreden terugkijkt op zijn optreden in Uden. “Er zijn altijd dingetjes die beter kunnen, maar in het geheel gezien lukte de proef heel goed.” Met de Gelderse merrie Tyara werd van Lieren vierde.

Lynne Maas maakte in Uden haar debuut in de Intermédiaire II met Zamora. De elegante Krack C-zoon liep gelijk naar bijna 69%, waarmee hij zijn startbewijs voor de Grand Prix dubbel en dwars verdiende. Het duo belandde op de vijfde plek en finishte als beste combinatie in de Intermédiaire II.

Klik hier voor alle uitslagen.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook