Ga naar hoofdinhoud

GP ruiter Dennis Ausma verhuist naar Zwartebroek

Dennis Ausma met Upendo.

Dressuurstal Dennis Ausma laat zojuist via facebook weten dat ze vanaf 1 december hun dressuurstal zullen vestigen aan de Platanenstraat 79 in Zwartebroek. Dennis Ausma en Edwin Bos zullen samen met de familie Luttjeboer gebruik gaan maken van deze topaccomodatie. Dressuuramazone Annemieke Harmsen en Sven Harmsen waren korte tijd gevestigd op deze accommodatie in Zwartebroek. Na het overlijden van Sven Harmsen is Annemieke weer teruggegaan. Daarna heeft de jonge amazone Aimée Weise nog enige tijd op deze locatie een stal gerund. 

Ausma is de laatste tijd onder meer succesvol met de hengst Wonderboy D.D.H. (v. Welt Hit II). De familie Luttjeboer had al enkele paarden in training staan bij Ausma, nu hebben ze de volgende stap gezet en besloten samen verder te gaan.

Corinda Luttjeboer laat via facebook weten niet te kunnen wachten om aan de slag te gaan en veel te leren van beide mannen. Voor haar is het een droom die uitkomt. De jonge amazone heeft onder anderen de KWPN-gekeurde Universeel onder het zadel en Ridderkerk, het voormalige Lichte Tour paard van Hans Peter Minderhoud .

Bron: Horses/ facebook 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook