Ga naar hoofdinhoud

Grand Prix winst voor Lisa-Maria Klössinger in Wiener-Neustadt

Dragao das Figueiras met Sascha Schulz - Foto: Equitaris.de/Gesina Grömping

Met een score van 70,65% wint de Duitse Lisa-Maria Klössinger met Daktari (v. Donautanz) zondagmiddag de Grand Prix in Wiener-Neustadt. Tweede werd Sascha Schulz met de Lusitano Dragao (v. Unico), zij scoorden 70,37%. Met een score van precies 1% minder, was het brons voor Benjamin Werndl met Der Hit (v. Del Gado). 

Klössinger behaalt de laatste tijd mooie scores met de bruine ruin. Zo eindigde het duo in Nice op een eerste en vijfde plaats met scores van respectievelijk 74,30% en 69,23%.

De onlangs tot het Oldenburger Verband toegelaten Lusitano hengst Dragao, eindigde niet bij elke jury op de tweede plek. De scores liepen uiteen van 68,04% tot 72,50%, hiermee kwam de combinatie uit op een gemiddelde van 70,37%.

Inter I

Op eerste Paasdag werd ook de Inter I verreden. Hier ging Matthias Alexander Rath er met de eerste prijs vandoor. Hij scoorde 71,61% met de goedgekeurde Beaulieu 2 (v. Blue Hors Bentley). Tweede werd Ulrike Prunthaller met Bartlgut’s Quantum (v. Quarterback).

Er kwamen geen Nederlandse ruiters aan start in het Oostenrijkse Wiener-Neustadt. Voor vandaag staan de Grand Prix Special en Grand Prix Freestyle op het programma.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook