Ga naar hoofdinhoud

Peesblessure beëindigt sportcarrière van Larmoyeurs Aston

Foto: Melanie Brevink

Zojuist postte Christa Larmoyeur op haar Facebook-pagina: "Verslagen en intens verdrietig voel ik mij. Heb net te horen gekregen dat Aston nooit meer in de sport terug komt." De Uphill-zoon van mede-eigenaar Van Norel heeft een ernstige peesblessure opgelopen en zal niet meer in de sport kunnen komen. Een grote slag voor Larmoyeur die juist weer met Aston volop in training was na het ongeluk waarbij het paard zijn oog verloor.

Larmoyeur vertelt op Facebook dat de twaalfjarige Aston op stal zichzelf een ernstige peesblessure heeft bezorgd en dat er geen hoop meer is.

Geen hoop

“Ze laten vandaag nog weten of hij mogelijk nog wel pijnvrij in de wei zou kunnen lopen, de rest van zijn leven. Daar zou ik nog alles voor over hebben dus laten we daar dan maar voor duimen. We hebben veel overwonnen met zijn tweeën maar dit gaat ons niet lukken,” sluit Christa af.

Oog verloren

Eind 2015 moest het Grand Prix-paard van Christa Larmoyeur een spoedoperatie ondergaan na een ongeluk. Het paard moest hierdoor een oog missen. Afgelopen voorjaar kwam de combinatie weer in de wedstrijdring en was in oktober met een tweede en een vijfde plaats succesvol op het CDI3* van Le Mans.

Bron Facebook Christa Larmoyeur

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook