Ga naar hoofdinhoud

Hans Peter Minderhoud en Tango winnen Grand Prix

Hans Peter Minderhoud en Tango

Hans Peter Minderhoud en de KWPN-hengst Glock’s Tango (v. Jazz) wonnen gisteren op de selectie- en kadervormingswedstrijd in Uden de Grand Prix.

Volgens de jury reed Minderhoud een sterke proef. “Hoogtepunten waren de drafverruimingen, de appuyementen in draf en de pirouetten”.

De tweede prijs was voor Lorraine van den Brink met Orlandus (v. Juventus), het duo scoorde 67,70 %. Laurens van Lieren eindigde als derde met Tyara (v. Farrington).

Lees vanavond meer in de E-zine van de Paardenkrant

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook