Ga naar hoofdinhoud

Hans Peter Minderhout wint LT-Kür in Roosendaal

Gisteravond reed Hans Peter Minderhout met Zanardi (v. Rubels) in Roosendaal in de Kür op Lichte Tour-niveau een score van 74.07%, goed voor een ruime overwinning. De tweede overwinning voor het paar, donderdag wonnen zij ook al de Prix St. Georges.

Met 70.90% was de tweede plaats voor de Belgische Dominique Mohimont met Zephyr (v. Jazz). Met een minimaal verschil eindigde Peter de Boer met Amazing Comeback (v. Negro) op de derde plaats met 70.87%.

Eerder op de dag werd de Intermediaire II verreden. Hier was de winnares Kyra Klinkers met Tara (v. Jazz) met 70.00%. Tweede met 69.69% werd Danielle van Mierlo met BMC Ucento (v. Metal). De derde plaats was voor Mara de Vries met Ojay DvB (v. Jazz) met 66.49%.

Voor de volledige uitslagenlijsten klik hier.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook