Ga naar hoofdinhoud

Hoogste dagscore voor Gabrielle Röst

Op de subtopwedstrijd in Ermelo tekende Gabrielle Röst zondag voor de hoogste dagscore. Met de elfjarige Bibi Vita (v. Discovery) noteerde ze exact 70% in de Prix St. Georges.

De tweede plaats in deze rubriek was voor de op dit niveau debuterende jonge dressuurpaardenspecialist Jennifer Sekrève. Met San Siro (v. San Amour) behaalde ze 68,15%.
Plaats drie was voor Britt van der Panne en Atink (v. Tuschinski) met 64,08%.

Dindi van den Brink
Dindi van den Brink won de gecombineerde Grand Prix/Intermédiaire II. Met Coolwater Rulana V (v. Van Gogh) noteerde ze ruim 65% in de Grand Prix.
De tweede plaats was voor Wiep Kwakernaak en Aristarchos (v. Uphill). Hun Inter II-proef werd beloond met 63,36%.

Bekijk hier de complete uitslagen.
Lees woensdag meer in de Paardenkrant-Horses.nl.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook