Ga naar hoofdinhoud

Hoogste dagscore voor Demi Vermeulen en Vaness

Demi Vermeulen

De hoogste dagscore werd zondag tijdens de KNHS Para Dressuur Trophy in Ammerzoden behaald door Demi Vermeulen met Vaness (v. Onze Fons). De proef werd door juryleden Dirk de Haas en Hendrik van Esch beoordeeld met 74,79 procent. Vermeulen, die tot voor kort nog in het ziekenhuis lag met een nierbekkenontsteking, bleef hiermee haar mede-deelnemers in Grade II met maar liefst negen procent voor.

Omdat het een kleine groep betrof, werden Grade I en II samengevoegd. De tweede prijs in de samengevoegde groep was voor grade IB deelnemer Nicole den Dulk met FiftyFifty (v.Florestan) met 67,59 procent. In Ammerzoden was Sanne Voets met Florestan I-nakomeling Vedet PB de overtuigende winnares in de Grade III met 71,22 procent. Lotte Krijnsen mocht de tweede prijs in ontvangst nemen met Nikita (v. Elcaro) met een totaal van 66,4 procent. De scores in Grade IV lagen heel dicht bij elkaar. Ellen van den Berg wist de selectieproef uiteindelijk te winnen met de door haar zelf gefokte merrie Showdiva (v. Havidoff) met een totaal van 67,68 procent. Sabine Peters werd tweede met Paroseke (v.Polytraum) met 67,08 procent. In de tweede proef was de uitslag omgedraaid.

De beste combinaties van de selectiewedstrijden in Genemuiden en Ammerzoden plaatsen zich voor de kwalificatiewedstrijd tijdens Outdoor Gelderland. Via deze kwalificatiewedstrijd kunnen de deelnemers zich plaatsen voor de finale tijdens het CHIO in Rotterdam op 19 en 22 juni.

Klik hier voor de rit van Demi Vermeulen.

Bron: Horses / KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook