Ga naar hoofdinhoud

Joyce Heuitink wint eerste kwalificatie Hoefslag Dressuur Cup

Zaterdag werd de eerste kwalificatiewedstrijd van de Hoefslag Dressuur Cup verreden tijdens de Achterhoekse Paardendagen. Met de NRPS-goedgekeurde dekhengst Wup (v. Welt Hit II) won Joyce Heuitink met 68.82 procent. Op de tweede plaats eindigde Dominique Fillion met Primeval Red Devette.

Heuitink bemachtigde met deze overwinning de eerste plek voor de halve finale tijdens CSI Zuidlaren. De Hoefslag Dressuur Cup is de opvolger van de Hippo Zorg Cup.

Bron: Anky.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook