Ga naar hoofdinhoud

Kevin Jochems wint Grote Prijs voor Junioren

Vanmiddag heeft Kevin Jochems met de negenjarige Ma Cherie (v. Conello) de Grote Prijs voor Junioren 1,40m gewonnen op het CSIO in Hagen. Bij de jonge dressuurruiters deed Sanne van Grotel het verder ook goed. Zij werd vierde in de CDIY Kür Finale Young Riders.

Kevin Jochems en Ma Cherie finishten na 76,06 seconden en waren zo maar liefst vier seconden sneller dan de Ier Michael Duffy en Murchu. De Portugees Francisco Mendes Rosa werd derde met D Maninero.
Kim Bril kreeg met HBR Tennessee W (v. Concorde) vier strafpunten aangerekend en werd dertiende terwijl Demi van Grunsven met evenveel strafpunten twee plaatsen lager eindigde. Zij startte met de Stakkato Gold-dochter San Serai.

In de Grote Prijs Children 1,20m ging de overwinning naar de Franse Nina Mallevaey en Xilote. De Brit Harry Charles werd tweede terwijl de Duitse Catharina Nane Staack de topdrie afsloot. Voor Nederland was Laurie Touw de beste met Canturo’s Girl (v. Canturo). Deze combinatie werd 19de na een foutloze omloop.

Sanne van Grotel pakte haar vierde plaats in de CDIY Kür Finale Young Riders met de negentienjarige Melvin V 2. Ze scoorde 75,583%. De winnende combinatie Florine Kienbaum en Don Windsor (v. BMC Don Cardinale) scoorden voor Duitsland 77,375%.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook